blandade ord

Hinner inte skriva allt jag vill skriva idag, men i korta drag kan jag skriva om vad som kommer i morgon.
spotandtell, en underbar sida ja nyss hittat :)
Kristallgrottans behandlingar, letar mig tokig på en sak bara för att få en :)
Julpynt, rotandet i källaren efter utrensning, som visade sig bli en liten panikartad stund.
Odrickbart vatten, hur det sprider sig över våran lilla stad utan att nån kan luska ut varför :(
osv osv.
men nu ska ja kila och lägga mig för e massa trött :)
TJING TJING

Dagen i ord.

Fortfarande dålig :(
men med massa värktabletter funkar dagen :)
Tog en tripp till västerås för o hämta tv spelet :) svängde förbi IKEA på vägen hem, men gick inte in o kolla på julsakerna än, nej då vi åkte bara förbi för att äta :) för hellre äter jag nyttig mat på IKEA än att äta på McDonalds fettdrypande place :)
Passade på att kika på alla nya affärer runt IKEA, hitta en massa bra o ha saker som inte följde med mig hem :)
Googlade runt lite idag o fick syn på självaste SciFi mässans hemsida :) missade juh förra året tyvär :( men ska försöka ta igen det i år :) så häng på vet ja :)
Bror Alex fick idag ett jobb whoohoo, så vi grattar han och önskar han lycka till, hoppas bara han inte flyttar till Stockholm utan står ut med o pendla, annars blir nog Matilda lessen :(
Själv söker man fortfarande febrilt :) men en vacker dag så sitter jag där med mitt jobb jag också :)
Bara 2 veckor kvar tills man får veta om man vann filmtävlingen :) vet inte riktigt om ja skulle orka sitta i 8 timmar o kolla alla twilight filmerna men men vi får la se, vinner jag inte så blir det bara senaste filmen iaf, och den är bara på 2 timmar :)
Nej nu visas irene huss på tvn hemma, så jag ska väl sätta mig nån annan stans, svenska filmer e inte riktigt min grej :P
TJING TJING

Förkylning, Julpyssel m.m.

Sitter och tittar på ghost wisperer och insåg att jag inte fick glömma att skriva nå kul här :)
Eller ja kul o kul, lite uppdateringar iaf :)

Har råkat åka på en förkylning, ena stunden märks det inte av o ja mår hur bra som hellst, sen så bang så sviker rösten, halsen svider och hostan sätter in :( men men, verkar inte vilja bryta ut ordentligt så då brukar det gå över om några dagar :)

Kollade igenom mitt julpyssel förråd och insåg att det börjar sina, nästan bara lite silkes papper kvar o några små tuber med glitter :( blir svårt o fylla på med en sträng budget :( men men får hålla utkik på loppis o så :)

Va en sväng till Västerås o kika in på mediamarkt, hitta massa kul man ville ha :) mer inspiration till o spara pengar :)

nej nu ska jag fortsätta kika på min serie :)

TJING TJING

Julen är snart här.

Känner redan att jag ligger efter med planering och pyssel :(
Ja jag vet vi är fortfarande i oktober, men med allt jag vill hinna med o göra så kräver det lång planering :) det ända som jag har börjat i tid med är att köpa klart julklapparna till dottern :) 1 månad sen.

Strosade runt bland andra bloggar i går o hitta massa intressant.

Blossas nya årgångs glögg blev denna

blossa-glogg-2011
Sambon blev inte så glad när han fick höra att det va kaffe smak, men tror nog han ändrar sig när han smakat den :)
Julmusten är även redan ute

julmust

Lite mer releas bomb här är årets nyhet från choklad jätten aladdin


Sen lite förhands titt på vad som händer 1:a december

Nu kan SVT presentera julkalendern för nästa år. Tjuvarnas jul är en julsaga i Charles Dickens anda som utspelas i Stockholm vid 1900-talets början.

När julen närmar sig så förbereder sig stadens tjuvliga "Klappnapparna" för högsäsong. Bland tjuvarna finns Kurre som är stadens vassaste ficktjuv. På julaftons morgon får Kurre ett oväntat besök - hans okända dotter Charlie.

Kurre måste plötsligt bli förälder. Hur ska det gå att kombinera med tjuvligans verksamhet? Rollen som Kurre spelas av Gustaf Hammarsten. Dottern spelas av 9-åriga Tea Stjärne.Ska bli kul att sitta på mornarna o kolla med dottern :) hon är juh runt samma ålder som lilltösen i kalendern så hon lär nog gilla den :)

Idag fick jag en mysig överaskning med posten

Så nu har man gottat sig i massa höst pyssel och krans ideer så det räcker (för idag iaf) snart kommer fler tidningar ut med massa julideer och inspiration :) ja just ja fick ju Jotex katalogen här om dagen oxå som man gottade sig i, alla vill ha saker fanns med :)

Snart dags att gå ner i källaren o rensa ut julpynt man kan tänkas byta ut o sälja på loppis så man kan köpa nytt :) har juh en hel del att gå igenom :) så alla i eskilstuna kom till santessons loppis om två veckor o fynda bland mitt jupynt :)

Jag är juh alltid en rött och guld pyntare, gillar inte silver, svart, lila, blått o alla andra färger som kommer in nu för tiden, vad gäller hemma hos er???


Jah just ja, snart är det premiär för...................

Jag är extremt svag för böcker och filmer med mystik, vampyrer, spöken, varulvar osv.

Så nu har jag gjort som alla andra småtjejer och tävlat med karamellkungen om en twinight, alla filmer på raken tills timmen slår tolv och nya filmen visas :) Då du amanda, får du fixa barnvakt o följa med till västerås om jag vinner :) blir måååånga timmar :) men det klarar vi nog :)

Har nog blivit en lite periodare när det gäller bloggen, men nu börjar julandan att sätta in så då blir det nog lite oftare, så då hoppas ja läsarna höjs oxå :P

Nu dags för lite Hollywood fruar på tv sen sussa, en ny dag i morgon.

TJING TJING


RSS 2.0